Brunch er hygge 


Brunch er den ultimative hygge – uanset om du laver den selv, eller om du vælger at gå på café og få det hele lavet for dig. Brunchen serveres typisk fra kl. 11 til kl. 14, men retterne som indgår i brunchen kan naturligvis nydes på alle tider af døgnet.

Brunchbordet består af en række små retter med forskellige smagsindtryk. Mange af retterne kan med fordel laves med æg – som både mætter og giver en stor visuel nydelse. De små retter er også nemme at tage med på farten, hvis du foretrækker en picnic i det grønne fremfor brunch derhjemme.

Det er især vigtigt til picnic-turen, at den mad, du har med, kan spises med fingrene – ’finger food’, som de siger på engelsk. Så slipper du for bestikket. Brug gerne brød og pandekager som omslag for fyldet, fremfor at slæbe bøtter med, som også skal slæbes hjem igen. Vandflasker, som har været en tur i fryseren, kan holde maden kold, til du kommer frem – og drikkes på stedet.

Blank
Gruppe Latte Cocotte Og Æble