
Pasteuriserede æggehvider
Nettovægt: 160 g
4 x 40 g pr. bæger
(3 æggehvider svarer til cirka 1 dl)
Ingredienser:
Pasteuriserede æggehvider (90 %), vand, konserveringsmiddel (E202), surhedsregulerende middel (E330), antioxidant (E331), emulgator (E339), stabilisator (E412, E450)
Næringsindhold pr. 100 g ca.
Energi | 190 kJ/45 kcal |
Fedt | 0 g |
heraf mættet fedtsyrer | 0 g |
Kulhydrat | 2 g |
heraf sukkerarter | 0,3 g |
Protein | 9 g |
Salt | 1,2 g |
Holdbarhed: Uåbnet, se datomærkning
Bør anvendes straks efter åbning
Opbevares på køl: Maks. 5 °C
Kan fryses. Optøes på køl og anvendes umiddelbart efter til bagværk
Brug pasteuriserede æggehvider til marengs, fromage, soufflé, mousse, kødfars etc.