Du skal bruge
3 pk frisk butterdej i rulle (750 g)
Æg til pensling
Fyld:
10 æg
1½ spsk karry
2 dl frisk koriander
1 dl olie
1 tsk salt
Tilbehør:
Mangochutney
Små salater
Sådan gør du
Varm ovnen op til 200° C.
Rul butterdejen ud og udstik 6-7 cirkler (ca. 10 cm i dia.) af hver rulle. Man kan rulle resterne fra de 3 ruller ud igen.
Bland karry, koriander, olie og salt sammen.
Kog æggene i ca. 8 min. til de er hårdkogte og pil dem.
Fordel 1/2 tsk karryolie på den ene halvdel af dejen. Kom 1/2 æg på hver cirkel og luk den sammen som en halvmåne og brug en gaffel til at lukke enderne sammen med.
Fordel alle 20 piroger på bageplader med bagepapir, pensl med sammenpisket æg og bag i ovnen i ca. 20 min. til de er sprøde og gyldne.
Kan laves i god tid, men skal bruges samme dag.
Bag ved 200° C i ca. 20 min.
Servering:
Server med mangochutney og små salater.
Tips:
Energi: 1820 KJ/ 433 kcal