Æggedip


  • Ægge Dip
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Sværhedsgrad:

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

1 kg nye små kartofler

1 dl olivenolie
Salt

1 kg grøntsager:
Gulerødder
Agurk
Rød peberfrugt
Fennikel


Æggedip:
6 æg

3 dl creme fraiche 18 %
1 tsk frisk chili
1 1/2 dl koriander

Sådan gør du

Varm ovnen op til 225 °C.

Læg kartoflerne sammen med olivenolie og salt i et ildfast fad og bag dem i ovnen til de er møre. Skær grøntsagerne i stænger og anret dem i glas.

Æggedip:
Pres de kogte æg igennem en sigte og rør med creme fraiche, chili og koriander. Smag til med salt. Kom dippen i en skål eller i et glas.

Tilberedingstid i alt: 35 min.
Tips:
Energi: 916 KJ/ 218 kcal
Sværhedsgrad: Let