Du skal bruge
1 kg nye små kartofler
1 dl olivenolie
Salt
1 kg grøntsager:
Gulerødder
Agurk
Rød peberfrugt
Fennikel
Æggedip:
6 æg
3 dl creme fraiche 18 %
1 tsk frisk chili
1 1/2 dl koriander
Sådan gør du
Varm ovnen op til 225 °C.
Læg kartoflerne sammen med olivenolie og salt i et ildfast fad og bag dem i ovnen til de er møre. Skær grøntsagerne i stænger og anret dem i glas.
Æggedip:
Pres de kogte æg igennem en sigte og rør med creme fraiche, chili og koriander. Smag til med salt. Kom dippen i en skål eller i et glas.
Æggedip:
Pres de kogte æg igennem en sigte og rør med creme fraiche, chili og koriander. Smag til med salt. Kom dippen i en skål eller i et glas.
Tilberedingstid i alt: 35 min.
Tips:
Energi: 916 KJ/ 218 kcal
Sværhedsgrad: Let