Tun med pandekage


  • Tunpandekage
Forfatter: Økoægget

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Pandekager, 8 stk.

1 økologisk æg

1 dl kærnemælk

1 spsk olie

50 g fuldkornsspeltmel

50 g hvedemel

½ tsk salt

50 g sorte oliven, udstenede

olie til stegning

 

Fyld

200 g tun

1½ dl creme fraiche

200 g spinat

1 bt dild

salt og peber

Sådan gør du

Friske grøntsager, sprøde salater, lynstegt tun og en frisk krydderurtedressing er alt hvad der skal til – prøv det!

Pisk æg og halvdelen af kærnemælken sammen med de øvrige ingredienser. Tilsæt den sidste kærnemælk til passende konsistens og lad dejen trække lidt.

Bag pandekagerne gyldne på en slip-let pande i lidt olie. Smør pandekagerne med creme fraiche og fordel spinat, dild og halvdelen af tunen herpå. Brun den anden halvdel af tunen på en grillpande og servér.