Quiche Lorraine

vegetar (nødder)


  • Quiche Lorraine Vegetar
Forfatter: Økoægget

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

5 økologiske æg

2 dl syrnet fløde 9%

2 dl mælk

½ tsk muskat, revet

1 spsk frisk timian

100 g ost (gerne Gruyere), revet

salt og peber

400 g jordskokker

2 bagekartofler

1 porre

hasselnødder, grofthakkede

Sådan gør du

Denne quiche er fuld af smag og passer som tilbehør til enhver salat eller kødret.

Pisk æg, syrnet fløde og mælk sammen med muskat, timian, revet ost, salt og peber. Skær jordskokker, kartofler og porre i tynde skiver. Fordel dem i tærteformen og hæld æggemassen over.

Drys nødderne over til sidst og bag tærten i ca. 40 min. ved 170° C til jordskokkerne er møre.