Parmaskinketærte

med parmesanost og rejer


  • Parmaskinketaerte
Forfatter: Økoægget

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

5 økologiske æg

250 g syrnet fløde 9%

50 g parmesanost, revet

2 spsk frisk timian

½ tsk salt og peber

1 bk cherrytomater

1 bt forårsløg

50 g rucola

1 pk parmaskinke

1 bt dild

100 g rejer

Sådan gør du

Selvom tærter længe har været kendt, er det på tide, de får deres renæssance.

Pisk æg, syrnet fløde og parmesanost sammen. Krydr med timian, salt og peber. Skær cherrytomater i halve og forårsløg i stykker på ca. 2 cm og vend det ned i æggemassen.

Fordel fyldet i en tærteform og bag den i 25-30 min. ved 170° C.

Servér den varme tærte med tynde skiver parmaskinke, frisk rucola, dild og rejer.