Lammekrone

med råmarinerede grøntsager


  • Lammekrone
Forfatter: Økoægget

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

600 g lammekrone

1 tsk stødt ingefær

olie til stegning

 

Garniture

2 fennikel

1 lille rødløg

2 hårdkogte æg

4 spsk kapers

1 dl olivenolie

4 spsk æbleeddike

1 bt persille, hakket

Sådan gør du

Bind lammekronen op med uldsnor, så den danner en kongekrone. Brun den på en pande i lidt olie. Drej kronen så den bliver brun hele vejen rundt på ydersiden. Steg den færdig i ovnen ved 200° C i 14-20 min., brug evt. et stegetermometer. 

Snit fennikel i fine strimler og hak løg og æggene i små tern (evt. med en æggedeler tre gange, så ægget bliver i små tern). Pisk olie og æbleeddike. Giv fennikel et opkog i saltet vand og tag dem op, mens de er varme. Læg løg, æg og kapers ved og hæld olie-eddikedressingen over. Pynt med hakket persille.

Servér evt. med nye kartofler.