Kartoffellasagne

med laks og økologiske æg


  • Kartoffellasagne
Forfatter: Økoægget

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

6 økologiske æg

5 dl mælk

½ tsk muskatnød, revet

4 stilke timian

35 g parmesanost, revet

4 tomater

1 bt forårsløg

600 g bagekartofler

8 skiver røget laks

salt og peber

 

Tilbehør

salat

8 skiver røget laks

Sådan gør du

Kartoffellasagne er let at lave og et rigtig godt tilbehør til en mættende brunch. Kartoffellasagnen er endvidere velegnet til at lave dagen før, da den dagen derpå kan lunes i mindre stykker.

Pisk æg godt sammen med mælk, muskat, timian og revet parmesanost. Hak tomaterne og skær forårsløg i skiver. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver (evt. på et mandolinjern). Læg dem lagvis med forårsløg. Hæld æggemassen over til sidst.

Bag lasagnen ca. 50 min. ved 170° C og servér den med salat og skiver af røget laks.