Kartoffellasagne
med laks og økologiske æg
Du skal bruge
6 økologiske æg
5 dl mælk
½ tsk muskatnød, revet
4 stilke timian
35 g parmesanost, revet
4 tomater
1 bt forårsløg
600 g bagekartofler
8 skiver røget laks
salt og peber
Tilbehør
salat
8 skiver røget laks
Sådan gør du
Kartoffellasagne er let at lave og et rigtig godt tilbehør til en mættende brunch. Kartoffellasagnen er endvidere velegnet til at lave dagen før, da den dagen derpå kan lunes i mindre stykker.
Pisk æg godt sammen med mælk, muskat, timian og revet parmesanost. Hak tomaterne og skær forårsløg i skiver. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver (evt. på et mandolinjern). Læg dem lagvis med forårsløg. Hæld æggemassen over til sidst.
Bag lasagnen ca. 50 min. ved 170° C og servér den med salat og skiver af røget laks.