Uova al forno
Ovnbagte æg med auberginekompot
Forfatter:
Fabbio Mazzon / Det Danske Fjerkræraad
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Du skal bruge
4 æg
1 stor aubergine
1/2 løg
1/2 fed hvidløg
1 spsk rød vineddike
frisk chili
8 mynteblade
salt og peber
Sådan gør du
Blødkog æggene.
Af auberginen skæres otte lange skiver og resten af auberginen skæres i små stykker og blandes med løg og hvidløg. Kog aubergineblandingen i 45 minuter med vineddiken, chili og 4 blade mynte. Blend kompotten og smag til med salt og peber.
Put æggene, med skal, i ovnen ved 250 grader, til skallen begynder at blive mørk. Del æggene og put en skefuld auberginekompot oven på æggene. Dybsteg de lange strimler aubergine og pynt med myntebladene og chili.