Trøffelomelet med perlehøne


  • Trøffelomelet
Forfatter: Bo Jakobsen / Det Danske Fjerkræraad

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Sværhedsgrad:

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

2 perlehønebryster

1 skalotteløg

1 lille bdt persille

2 dl fløde

olivenolie

salt og peber

20 g friske trøfler

trøffelolie

100 g friskbælgede ærter

12 æg

2 dl mælk

Sådan gør du

Skær perlehønebrysterne i strimler. Hak skalotteløgene og persillen og kog fløden ind til det halve i en teflongryde. Perlehønekødet og skalotteløgene sauteres møre på panden. Herefter tilsættes den hakkede persile, den indkogte fløde og halvdelen af den friske trøffel, som skal være snittet fint. Det hele koges lidt ind og smages til med trøffelolie. Ærterne tilføjes, og det hele stilles til side i en skål.

Lav 4 omeletter (husk låg på panden), rul dem tæt sammen og del herefter hver omelet i 3. Anret perlehøne- og trøffelfyldet på 4 tallerkener sammen med omeletterne. Pynt med hakket persille og tynde skiver af frisk trøffel.