Trøffelomelet med perlehøne
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Du skal bruge
2 perlehønebryster
1 skalotteløg
1 lille bdt persille
2 dl fløde
olivenolie
salt og peber
20 g friske trøfler
trøffelolie
100 g friskbælgede ærter
12 æg
2 dl mælk
Sådan gør du
Skær perlehønebrysterne i strimler. Hak skalotteløgene og persillen og kog fløden ind til det halve i en teflongryde. Perlehønekødet og skalotteløgene sauteres møre på panden. Herefter tilsættes den hakkede persile, den indkogte fløde og halvdelen af den friske trøffel, som skal være snittet fint. Det hele koges lidt ind og smages til med trøffelolie. Ærterne tilføjes, og det hele stilles til side i en skål.
Lav 4 omeletter (husk låg på panden), rul dem tæt sammen og del herefter hver omelet i 3. Anret perlehøne- og trøffelfyldet på 4 tallerkener sammen med omeletterne. Pynt med hakket persille og tynde skiver af frisk trøffel.