Spinatomelet


  • SPINAT OMELET ALT
Forfatter: Claus Holm for HEDEGAARD

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

8 æg

1 tsk brændenældesalt

5 g røget paprika

peber

60 g mælk

20 g smør

250 g spinat

4 skiver god ost, gerne emmentaler

4 skiver rugbrød

Sådan gør du

Slå æggene ud i en skål og tilsæt brændenældesalt og paprika, peber og mælk. Pisk i et minut. Tænd for panden, kom smør på, og lad skummet fra smørret falde ned. Hæld æggemassen på panden, lad den stå i ca. et minut, så bunden sætter sig. Tag en gaffel og løft lidt i kanten af omeletten, mens panden tippes, så massen ryger ned. Gør det flere steder, til alt er løbet ned under. Det tager ca. to minutter. Omeletten er færdig, når den begynder at ryge fra siderne.

Vask og tør spinaten. Læg den på omeletten i den ene side. Osten skal oven på. Luk omeletten ved at vippe den ene halvdel over den anden. Rist brødet og server dette til.