Du skal bruge
8 æg
1 tsk brændenældesalt
5 g røget paprika
peber
60 g mælk
20 g smør
250 g spinat
4 skiver god ost, gerne emmentaler
4 skiver rugbrød
Sådan gør du
Slå æggene ud i en skål og tilsæt brændenældesalt og paprika, peber og mælk. Pisk i et minut. Tænd for panden, kom smør på, og lad skummet fra smørret falde ned. Hæld æggemassen på panden, lad den stå i ca. et minut, så bunden sætter sig. Tag en gaffel og løft lidt i kanten af omeletten, mens panden tippes, så massen ryger ned. Gør det flere steder, til alt er løbet ned under. Det tager ca. to minutter. Omeletten er færdig, når den begynder at ryge fra siderne.
Vask og tør spinaten. Læg den på omeletten i den ene side. Osten skal oven på. Luk omeletten ved at vippe den ene halvdel over den anden. Rist brødet og server dette til.