Søndagsæg med Bloody Mary
Forfatter:
Mikkel Maarbjerg / Det Danske Fjerkræraad
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Du skal bruge
2 røde peberfrugter
1 fennikel
1 salatløg
olivenolie
salt
2 æg
Bloody Mary
2 tomater
olivenolie
tørret piment
salt
vodka efter behag
Sådan gør du
Bag peberfrugterne under ovnens grill og flå skindet af dem. Skær peberfrugt, fennikel og løg ud i små ensartede stykker og sauter dem i olie. Krydr med salt. Vend grøntsagerne med æggene og rør godt rundt.
Bloody Mary
Blend tomaterne med lidt olivenolie og tørret piment. Smag til med salt og vodka. Fordel drinken i 4 små glas.
Anret søndagsæggene på 4 tallerkener, ledsaget af et glas Bloody Mary.