Søndagsæg med Bloody Mary


  • Soendagsaeg med Bloody Mary
Forfatter: Mikkel Maarbjerg / Det Danske Fjerkræraad

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Sværhedsgrad:

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

2 røde peberfrugter

1 fennikel

1 salatløg

olivenolie

salt

2 æg

 

Bloody Mary

2 tomater

olivenolie

tørret piment

salt

vodka efter behag

 

Sådan gør du

Bag peberfrugterne under ovnens grill og flå skindet af dem. Skær peberfrugt, fennikel og løg ud i små ensartede stykker og sauter dem i olie. Krydr med salt. Vend grøntsagerne med æggene og rør godt rundt.

Bloody Mary
Blend tomaterne med lidt olivenolie og tørret piment. Smag til med salt og vodka. Fordel drinken i 4 små glas.

Anret søndagsæggene på 4 tallerkener, ledsaget af et glas Bloody Mary.