Skinke og svampe
bagt i omelet med vinaigrette
Forfatter:
Bo Jakobsen / Det Danske Fjerkræraad
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Du skal bruge
250 g champignon
smør til stegning
4 skiver parmaskinke
8 æg
salt og peber
1 hårdkogt æg
1 skalotteløg
1 spsk kapers
4 cornichoner
1 lille bdt persille
1 spsk olivenolie
1 spsk dijonsennep
Sådan gør du
Rens og steg champignonerne. Køl dem af og lav 4 ruller af parmaskinke med champignon. Læg dem i et ildfast fad. Pisk 8 æg sammen med salt og peber, og hæld massen over skinkerullerne.
Bag dem i ovnen ved 200 grader i cirka 30 minutter, til æggemassen er stivnet.
Imens hakkes det hårdkogte æg, skalotteløg, kapers, olie og sennep og smages til med salt og peber. Ved anretning serveres skinke/svamperullerne toppet med vinaigretten.