Rossi di uova
Æggeblomme med saltmarengs og champignon
Forfatter:
Fabbio Mazzon / Det Danske Fjerkræraad
Antal personer: 2
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Antal personer: 2
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Du skal bruge
4 æg
3 spsk olivenolie
60 g sukker
5 g salt
8 champignoner
4 laurbærblade
2 tørrede chili
Sådan gør du
Del blomme og hvide for sig. Steg blommerne på en pande ved meget svag varme med en smule olie. Bland hviden og sukkeret i en blender og tilsæt salt, når blandingen er stiv. Rens champignonerne og sautér dem med en smule olie, laurbær, chili og en smule salt.
Anret på en dyb tallerken og læg den stive hvide på toppen af den stegte blomme. Sæt den i ovnen ved 200 grader til hviden bliver gylden.