Poulard og peberfrugter


  • Poularde
Forfatter: Bo Jakobsen / Det Danske Fjerkræraad

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

2 poulardbryster

2 røde peberfrugter

Olivenolie

1 dl rødvinsvinaigre

Knust sort peber og salt

1 fed hvidløg

4 æg 

1 lille bdt. oregano

Sådan gør du

Skær poulardbrysterne og peberfrugter i strimler. Sauter dem halvfærdige i olivenolie og tilsæt rødvinsvinaigren. Krydr med salt, peber og finthakket hvidløg, og lad det hele koge ind, til vinaigren er absorberet af poulardbrysterne og peberfrugterne.

Tag 4 portionscocotter og stil strimlerne af poulard og peberfrugter i dem, så de står oprejst. Hæld pisket æg ned i hver cocotte, og bag dem ved ca. 200 grader i ovnen, i ca. 15 min. eller til æggemassen er stivnet.

Server cocotterne drysset med frisk hakket oregano.