Pocherede æg med radicchio og pecorino


  • Pocherede Aeg Radicchio
Forfatter: Fabbio Mazzon / Det Danske Fjerkræraad

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Sværhedsgrad:

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

1/2 liter rødvin, Cabernet Sauvignon

2 tsk rødvinseddike

1/2 tsk salt

4 æg

1 radicchio salat

ekstra jomfruolivenolie

50 g frisk pecorinoost

Sådan gør du

Bring rødvin og eddike i kog med halvdelen af saltet. Slå æggene ud i rødvinsblandingen og kog i 6 minutter. Tag æggene op og anret dem på fire tallerkener.

Marinér salaten med lidt olivenolie og 2 spsk af rødvinsblandingen. Fordel salat og skiver af pecorino ved siden af de pocherede æg. Dryp eller sprøjt tallerkenerne over med lidt af rødvinsblandingen.