Pocherede æg med radicchio og pecorino
Forfatter:
Fabbio Mazzon / Det Danske Fjerkræraad
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Du skal bruge
1/2 liter rødvin, Cabernet Sauvignon
2 tsk rødvinseddike
1/2 tsk salt
4 æg
1 radicchio salat
ekstra jomfruolivenolie
50 g frisk pecorinoost
Sådan gør du
Bring rødvin og eddike i kog med halvdelen af saltet. Slå æggene ud i rødvinsblandingen og kog i 6 minutter. Tag æggene op og anret dem på fire tallerkener.
Marinér salaten med lidt olivenolie og 2 spsk af rødvinsblandingen. Fordel salat og skiver af pecorino ved siden af de pocherede æg. Dryp eller sprøjt tallerkenerne over med lidt af rødvinsblandingen.