Ovnbagt savojkåls "lasagne"
Du skal bruge
8 æg
Salt og peber
8 savojkålblade (yderblade)
Olivenolie
1 pk. frisk mozarella'1 bdt. basilikum
1 gulerod
1 skalotteløg
1 persillerod
1 spsk. dijonsennep
1 tsk. hvidvinsvinaigre
1 bdt. kørvel
Sådan gør du
Pisk æggene sammen med salt og peber og lav 4 flade pandekager. Rens savojkålbladene og skær stokken væk. Sauter dem møre i en gryde, under låg, i lidt olivenolie.
Skær mozarellaen i skiver og læg lagvist kål, æggepandekage og mozarella i et ildfast fad. Drys med basilikum og krydr med salt og peber. Sæt fadet i ovn ved 175 grader i ca. 30 min.
Hak gulerod, skalotteløg og persillerod, og sauter det i rigelige mængder olivenolie. Når grøntsagerne er møre, kommes de op i en skål, røres med sennep og vinaigre og smages til med hakket kørvel, salt og peber.
Savojkåls"lasagnen" serveres i fadet med urteremouladen ved siden af.