Omelette con scamorza affumicata
Omelet med røget ost og blancheret sølvbede
Forfatter:
Fabbio Mazzon / Det Danske Fjerkræraad
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Du skal bruge
4 æg
3 g parmesan
2 spsk olie
salt og peber
4 grønne blade fra en sølvbede
9 skiver scamorza affumicata (italiensk ost)
estragon
Sådan gør du
Bland æggene med parmesanen, 1 spsk olie og salt. Blanchér bladene i 1 minut og dyp dem herefter i koldt vand.
Lav en omelet af æggeblandingen og læg de fire sølvbedeblade ved siden af hinanden, så de overlapper. Rul bladene omkring omeletten og skær rullen i 3 cm tykke skiver. Fordel osten på tallerkenen og dryp med en blanding af estragon, olie og en smule peber.