Omelette con scamorza affumicata

Omelet med røget ost og blancheret sølvbede


  • Omelet Scarmorza Affumicata
Forfatter: Fabbio Mazzon / Det Danske Fjerkræraad

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Sværhedsgrad:

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

4 æg

3 g parmesan

2 spsk olie

salt og peber

4 grønne blade fra en sølvbede

9 skiver scamorza affumicata (italiensk ost)

estragon

Sådan gør du

Bland æggene med parmesanen, 1 spsk olie og salt. Blanchér bladene i 1 minut og dyp dem herefter i koldt vand.

Lav en omelet af æggeblandingen og læg de fire sølvbedeblade ved siden af hinanden, så de overlapper. Rul bladene omkring omeletten og skær rullen i 3 cm tykke skiver. Fordel osten på tallerkenen og dryp med en blanding af estragon, olie og en smule peber.