Omelette arrotolata con spaghetti

Omeletrulle med strimlede grøntsager


  • Omelette Arrotolata
Forfatter: Fabbio Mazzon / Det Danske Fjerkræraad

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Sværhedsgrad:

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

4 æg

20 g friskreven parmesan

1 spsk ekstra jomfruolivenolie

1 gulerod

1 squash

1 kvist barba di frate, "munkeskæg" (italiensk krydderurt)

Sådan gør du

Pisk æggene sammen, tilsæt parmesanen. Hæld halvdelen af æggemassen på en varm pande med olivenolie. Steg omeletten på begge sider og læg den til afkøling i et ildfast fad. Skær den midt over, når den er kold. Gentag proceduren med den anden halvdel af æggemassen.

Rens grøntsagerne og skær dem ud i små fine julienne strimler, der koges ganske kort, så de stadig er sprøde.

Fordel fyldet på de fire halve omeletter og rul dem sammen som en vaffel. Sæt fadet i ovnen i 5 minutter ved 200 grader. Server omeletterne med barba di frate ved siden af. Dryp eller sprøjt omeletterne med lidt olivenolie.