Omelet på pizza-facon
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Du skal bruge
2 tomater
salt og peber
frisk brød til croutoner
1 fed hvidløg
olivenolie
6 æg
smør til stegning
4 tynde skiver parmaskinke
125 g mozzarella i skiver
2 artiskokhjerter i skiver
chiliflager
1/2 bdt basilikum
rucolasalat
Sådan gør du
Skær tomaterne i tynde skiver, drys med salt og stil på køl i cirka 1 time.
Skær brødet i meget tynde skiver, gnid dem med hvidløg, til de har fået en flot farve. Pisk æggene sammen og krydr med salt og peber. Hæld æggemassen på en varm pande med lidt smør. Når omeletten er næster stiv, pyntes den med tomat, parmaskinke, mozzarella og artiskok.
Sæt omeletten under ovnens grill, til det hele begynder at få lidt farve. Arranger med brødcroutoner, chiliflager, basilikum og rucolasalat.
En omelet er 100 procent sikker, hvis den bliver stegt under et låg i 2 minutter.