Omelet på forårsgrønt
Forfatter:
Hans Beck Thomsen / Det Danske Fjerkræraad
Antal personer: 1
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Antal personer: 1
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Du skal bruge
3 æg
2 spsk fløde (9%)
1 spsk vand
1 spsk majsolie
salt og peber
Fyld
150 g friske grønne asparges
3 sukkerærter
10 g smeltet smør
1 spsk hakket persille
Sådan gør du
Kog aspargesene, så de stadig er sprøde. Blanchér ærterne.
Slå æggene sammen med en gaffel og tilsæt fløde og vand. Hæld æggemassen på en varm pande med majsolie. Lad den stivne let. Saml æggemassen ved at løfte pandens håndtag en smule og form omeletten som en cigar med en gaffel. Krydr med salt og peber. Anret asparges og ærter på en tallerken. Pensl med smør og krydr med salt og peber. Drys med persille og vend omeletten ned på grøntsagerne.