Omelet med mangochutney og puppodoms
Omelet med tandoorikrydderi, mangochutney og puppodoms
Forfatter:
Jan Hurtigkarl / Det Danske Fjerkræraad
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Du skal bruge
12 æg
2 dl mælk
5 g tandooripulver
2 stk puppodoms
Mangochutney
10 stk mango
1 spsk gurkemeje
2 spsk knust sort peber
1 spsk kommen
1 spsk nigellafrø
2 spsk fennikelfrø
2 spsk udblødte bukkefrø
3 spsk salt
2 stk Kashmir chili
vindruekerneolie
Sådan gør du
Mangoerne skæres i grove tern med skal og marineres med resten af ingredienserne i 2 dage. Herefter kommes det hele på rene sylteglas og dækkes med 135 g varm vinduekerneolie. De skal stå mindst 5-6 dage på køl. Jo længere chutneyen står, jo bedre bliver den.
Lav 4 omeletter og tilsæt lidt tandoorikrydderi. Serveres med en halv sprød puppodoms. Chutneyopskriften rækker til mange personer og er skøn at have på køl til mange andre formål.