Omelet med mangochutney og puppodoms

Omelet med tandoorikrydderi, mangochutney og puppodoms


  • Omelet Mangochutney
Forfatter: Jan Hurtigkarl / Det Danske Fjerkræraad

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Sværhedsgrad:

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

12 æg

2 dl mælk

5 g tandooripulver

2 stk puppodoms

 

Mangochutney

10 stk mango

1 spsk gurkemeje

2 spsk knust sort peber

1 spsk kommen

1 spsk nigellafrø

2 spsk fennikelfrø

2 spsk udblødte bukkefrø

3 spsk salt

2 stk Kashmir chili

vindruekerneolie

Sådan gør du

Mangoerne skæres i grove tern med skal og marineres med resten af ingredienserne i 2 dage. Herefter kommes det hele på rene sylteglas og dækkes med 135 g varm vinduekerneolie. De skal stå mindst 5-6 dage på køl. Jo længere chutneyen står, jo bedre bliver den.

Lav 4 omeletter og tilsæt lidt tandoorikrydderi. Serveres med en halv sprød puppodoms. Chutneyopskriften rækker til mange personer og er skøn at have på køl til mange andre formål.