Omelet med laks, stenbiderrogn og rød salat
Forfatter:
Francis Cardenau / Det Danske Fjerkræraad
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Du skal bruge
8 æg
100 g revet gruyereost
Salat
300 g trevisosalat
1/2 dl piskefløde
1 spsk dijonsennep
1 spsk rødvinseddike
2 spsk olivenolie
1/2 bdt bredbladet persille
1/2 bdt kørvel
salt og peber
Fyld
350 g laksefilet uden skind
smør til stegning
150 g stenbiderrogn
1 skalotteløg, finthakket
1 citron
Sådan gør du
Vask salaten og slyng den fri for vand. Bland fløden, sennep, eddike, olie og hakkede krydderurter sammen og smag til med salt og peber. Vend salaten med dressingen.
Skær laksen i stykker på 3x3 cm. Steg dem rosa på en pande.
Bland æg, salt, peber og ost sammen. Steg æggemassen til tynde pandekager og skær dem i strimler.
Anret 4 tallerkener med salat, laks, pandekagestrimler, stenbiderrogn, løg og reven citronskal.