Omelet med laks, stenbiderrogn og rød salat


  • Omelet Laks
Forfatter: Francis Cardenau / Det Danske Fjerkræraad

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Sværhedsgrad:

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

8 æg

100 g revet gruyereost

 

Salat

300 g trevisosalat

1/2 dl piskefløde

1 spsk dijonsennep

1 spsk rødvinseddike

2 spsk olivenolie

1/2 bdt bredbladet persille

1/2 bdt kørvel

salt og peber

 

Fyld

350 g laksefilet uden skind

smør til stegning

150 g stenbiderrogn

1 skalotteløg, finthakket

1 citron

Sådan gør du

Vask salaten og slyng den fri for vand. Bland fløden, sennep, eddike, olie og hakkede krydderurter sammen og smag til med salt og peber. Vend salaten med dressingen.

Skær laksen i stykker på 3x3 cm. Steg dem rosa på en pande.

Bland æg, salt, peber og ost sammen. Steg æggemassen til tynde pandekager og skær dem i strimler.

Anret 4 tallerkener med salat, laks, pandekagestrimler, stenbiderrogn, løg og reven citronskal.