Omelet med laks og rødbedesalat


  • Om Laks Rodbede
Forfatter: Nikolaj Kirk / Det Danske Fjerkræraad

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

12 æg

6 dl sødmælk

1 hakket løg

salt og peber

smør

6-8 skiver røget laks

 

Topping

2 rødbeder, groftrevet

1 fed hvidløg, fintrevet

1 tsk balsamicoeddike

2 spsk madolie

lidt skalotteløg i skiver

persille

Sådan gør du

Pisk æg, mælk og løg sammen. Krydr med salt og peber. Smelt lidt smør i en stegepande og hæld æggemassen på. Steg ved moderat varme, uden at røre, i godt 5-6 minutter.

Fordel lakseskiverne på omeletten og fold den sammen på midten. Skær omeletten i fire stykker og kom dem på tallerkenerne.

Vend rødbeder, hvidløg, eddike og olie sammen og krydr med salt og peber. Fordel salaten på tallerkenerne og drys med skalotteløg og persille. Server evt. et stykke ristet rugbrød til.