Omelet med laks og rødbedesalat
Du skal bruge
12 æg
6 dl sødmælk
1 hakket løg
salt og peber
smør
6-8 skiver røget laks
Topping
2 rødbeder, groftrevet
1 fed hvidløg, fintrevet
1 tsk balsamicoeddike
2 spsk madolie
lidt skalotteløg i skiver
persille
Sådan gør du
Pisk æg, mælk og løg sammen. Krydr med salt og peber. Smelt lidt smør i en stegepande og hæld æggemassen på. Steg ved moderat varme, uden at røre, i godt 5-6 minutter.
Fordel lakseskiverne på omeletten og fold den sammen på midten. Skær omeletten i fire stykker og kom dem på tallerkenerne.
Vend rødbeder, hvidløg, eddike og olie sammen og krydr med salt og peber. Fordel salaten på tallerkenerne og drys med skalotteløg og persille. Server evt. et stykke ristet rugbrød til.