Omelet med svampe og jomfruhummerhaler
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Du skal bruge
8 jomfruhummerhaler (eller 150 g rejer)
100 g østershatte
1 fed hvidløg, finthakket
olivenolie
salt og peber
12 æg
Pesto
1 bdt frisk basilikum
25 g pinjekerner
1/2 dl olivenolie
Marineret tomat
4 tomater 2 spsk. sherryeddike
1 skalotteløg, finthakket
Sådan gør du
Skær jomfruhummerhaler og østershatte i strimler, og sautér dem sammen med hvidløget i olivenolie. Krydr med salt og peber.
Pesto
Blend alle ingredienserne til pestoen. Krydr med salt og peber.
Marineret tomat
Skær hver tomat i 8 både og skær kernerne væk. Lav en marinade af eddike, olie, løg, salt og peber. Vend tomaterne i marinaden og lad det trække 30 minutter inden brug.
Pisk æg, salt og peber sammen og steg 4 omeletter. Fold dem på midten omkring fyldet og servér med pesto og marineret tomat. Pynt med basilikumblade.