Omelet med svampe og jomfruhummerhaler


  • Omelet Jomfruhummer
Forfatter: Bo Jakobsen / Det Danske Fjerkræraad

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Sværhedsgrad:

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

8 jomfruhummerhaler (eller 150 g rejer)

100 g østershatte

1 fed hvidløg, finthakket

olivenolie

salt og peber

12 æg

 

Pesto

1 bdt frisk basilikum

25 g pinjekerner

1/2 dl olivenolie

 

Marineret tomat

4 tomater 2 spsk. sherryeddike

1 skalotteløg, finthakket

Sådan gør du

Skær jomfruhummerhaler og østershatte i strimler, og sautér dem sammen med hvidløget i olivenolie. Krydr med salt og peber.

Pesto
Blend alle ingredienserne til pestoen. Krydr med salt og peber.

Marineret tomat
Skær hver tomat i 8 både og skær kernerne væk. Lav en marinade af eddike, olie, løg, salt og peber. Vend tomaterne i marinaden og lad det trække 30 minutter inden brug.

Pisk æg, salt og peber sammen og steg 4 omeletter. Fold dem på midten omkring fyldet og servér med pesto og marineret tomat. Pynt med basilikumblade.