Omelet med asparges, rejer og grapefrugtsalat


  • Omelet Med Asparges Rejer
Forfatter: Francis Cardenau / Det Danske Fjerkræraad

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Sværhedsgrad:

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

9 æg

Salt og peber

Smør til stegning

 

Salat

1 stor grapefrugt

4 spsk balsamicoeddike

6 spsk olivenolie

2 hjertesalater

100 g parmesan i flager

 

Fyld

1 bdt friske kogte asparges (eller i dåse)

200 g friskpillede fjordrejer (eller frosne)

1/2 bdt dild

Sådan gør du

Skræl grapefrugten og skær halvdelen af frugtkødet i fileter. Læg til side.

Pres saften ud af den anden halvdel og kog saften ned til 1 spsk. Tilsæt balsamico, olivenolie, salt og peber. Vend salatbladene med dressingen og parmesanflagerne.

Pisk æggene sammen med salt og peber. Hæld æggemassen på en varm pande med smør. Når omeletten begynder at stivne, lægges den i et ildfast fad. Pynt med asparges og sæt fadet i ovnen i 10 minutter. ved 150 grader. Server omeletten varm med fjordrejer, dild, salat og grapefrugtfilet.