Omelet med asparges, rejer og grapefrugtsalat
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Du skal bruge
9 æg
Salt og peber
Smør til stegning
Salat
1 stor grapefrugt
4 spsk balsamicoeddike
6 spsk olivenolie
2 hjertesalater
100 g parmesan i flager
Fyld
1 bdt friske kogte asparges (eller i dåse)
200 g friskpillede fjordrejer (eller frosne)
1/2 bdt dild
Sådan gør du
Skræl grapefrugten og skær halvdelen af frugtkødet i fileter. Læg til side.
Pres saften ud af den anden halvdel og kog saften ned til 1 spsk. Tilsæt balsamico, olivenolie, salt og peber. Vend salatbladene med dressingen og parmesanflagerne.
Pisk æggene sammen med salt og peber. Hæld æggemassen på en varm pande med smør. Når omeletten begynder at stivne, lægges den i et ildfast fad. Pynt med asparges og sæt fadet i ovnen i 10 minutter. ved 150 grader. Server omeletten varm med fjordrejer, dild, salat og grapefrugtfilet.