Nem rodfrugt soufflé
Forfatter:
Nikolaj Kirk / Det Danske Fjerkræraad
Antal personer: 6
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Antal personer: 6
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Du skal bruge
15 g kartofler
125 g persillerod
125 g pastinak
125 g knoldselleri
2 dl cremefraiche (38%)
en håndfuld purløg
2 æg
salt og peber
smør til smøring
Sådan gør du
Skræl og skær rodfrugterne i små stykker. Kom dem i en gryde og kog dem møre i rent vand. Mos dem med cremefraiche, hakket purløg, æggeblommer, salt og peber.
Pisk hviderne stive. Rør 1/3 af hviderne i massen og vend så resten af hvidernei. Hæld i smørsmurte portions-ramekiner. Bag i vandbad ved 150 grader i cirka 20 minutter.