Makaroni gratin


  • Makaroni Gratin
Forfatter: Nikolaj Kirk / Det Danske Fjerkræraad

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Sværhedsgrad:

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

250 g makaroni

salt og peber

200 g kogt eller stegt kød

1 stort løg

olie

1 kop hakket persille

4 æg

3 dl mælk

50 g reven ost

20 g rasp

20 g smør

Sådan gør du

Pastaen koges i rigeligt saltet vand. Kødet skæres i små terninger og løget hakkes. Begge dele svitses herefter i lidt olie. Den kogte pasta og persille tilsættes. Vendes sammen og det hele hældes i et smurt ovnfast fad.

Æg, mælk, salt og peber piskes sammen og hældes over pasta og kød. Retten drysses med reven ost vendt med rasp og der lægges en masse små klatter smør på. Retten sættes i en 200 grader varm ovn i cirka 35 minutter til osten er gylden.

Perfekt "dagen-efter"-ret.