Makaroni gratin
Forfatter:
Nikolaj Kirk / Det Danske Fjerkræraad
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Du skal bruge
250 g makaroni
salt og peber
200 g kogt eller stegt kød
1 stort løg
olie
1 kop hakket persille
4 æg
3 dl mælk
50 g reven ost
20 g rasp
20 g smør
Sådan gør du
Pastaen koges i rigeligt saltet vand. Kødet skæres i små terninger og løget hakkes. Begge dele svitses herefter i lidt olie. Den kogte pasta og persille tilsættes. Vendes sammen og det hele hældes i et smurt ovnfast fad.
Æg, mælk, salt og peber piskes sammen og hældes over pasta og kød. Retten drysses med reven ost vendt med rasp og der lægges en masse små klatter smør på. Retten sættes i en 200 grader varm ovn i cirka 35 minutter til osten er gylden.
Perfekt "dagen-efter"-ret.