Laksebudding med kartofler og dild
Forfatter:
Bo Jakobsen / Det Danske Fjerkræraad
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Du skal bruge
400 g kogte kartofler
olivenolie
4 skiver laks ( 100 g pr. stk. )
salt og peber
1 lille bdt dild
8 æg
2 dl piskefløde
Sådan gør du
Skær de kogte kartofler i 0,5 cm tykke skiver. Smør et ildfast fad med olie og taglæg halvdelen af kartoffelskiverne i bunden. Læg skiverne af laks på kartoflerne og krydr med salt, peber og skåret dild. Dæk med resten af kartoffelskiverne, som også taglægges. Pisk æg og fløde sammen, og bag laksebuddingen i ovn ved 200 grader i cirka 30 minutter.
Server med dildkviste på toppen.