Laksebudding med kartofler og dild


  • Laksebudding
Forfatter: Bo Jakobsen / Det Danske Fjerkræraad

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Sværhedsgrad:

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

400 g kogte kartofler

olivenolie

4 skiver laks ( 100 g pr. stk. )

salt og peber

1 lille bdt dild

8 æg

2 dl piskefløde

Sådan gør du

Skær de kogte kartofler i 0,5 cm tykke skiver. Smør et ildfast fad med olie og taglæg halvdelen af kartoffelskiverne i bunden. Læg skiverne af laks på kartoflerne og krydr med salt, peber og skåret dild. Dæk med resten af kartoffelskiverne, som også taglægges. Pisk æg og fløde sammen, og bag laksebuddingen i ovn ved 200 grader i cirka 30 minutter.

Server med dildkviste på toppen.