Karryomelet med spirer
Forfatter:
Nikolaj Kirk / Det Danske Fjerkræraad
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Du skal bruge
12 æg
6 dl piskefløde
1 spsk stærk karry
1 revet løg
2 fed hvidløg, finthakkede
2 kviste dild, finthakkede
salt og peber
smør til stegning
Topping
2 tomater, grofthakkede
citronsaft
1 spsk madolie
1 bakke blandede spirer
1 skalotteløg, finthakket
Sådan gør du
Pisk æg, fløde, karry, løg, hvidløg og dild godt sammen. Krydr med salt og peber.
Smelt lidt smør i en stegepande og lav 2 omeletter af æggemassen. Steg ved moderat varme, uden at røre, i godt 5-6 minutter.
Rul omeletterne, skær dem hver i fire stykker og læg dem på tallerkenerne.
Vend tomaterne med lidt citronsaft, olie, salt og peber. Fordel toppingen på omeletstykkerne og drys med spirer og skalotteløg.