Karryomelet med spirer


  • Karryomelet
Forfatter: Nikolaj Kirk / Det Danske Fjerkræraad

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Sværhedsgrad:

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

12 æg 

6 dl piskefløde

1 spsk stærk karry

1 revet løg

2 fed hvidløg, finthakkede

2 kviste dild, finthakkede

salt og peber

smør til stegning

 

Topping

2 tomater, grofthakkede

citronsaft

1 spsk madolie

1 bakke blandede spirer

1 skalotteløg, finthakket

Sådan gør du

Pisk æg, fløde, karry, løg, hvidløg og dild godt sammen. Krydr med salt og peber.

Smelt lidt smør i en stegepande og lav 2 omeletter af æggemassen. Steg ved moderat varme, uden at røre, i godt 5-6 minutter.

Rul omeletterne, skær dem hver i fire stykker og læg dem på tallerkenerne.

Vend tomaterne med lidt citronsaft, olie, salt og peber. Fordel toppingen på omeletstykkerne og drys med spirer og skalotteløg.