Fisketærte med kogte æg
Du skal bruge
1 løg
1 gulerod
lidt olie
2 håndfulde hakket grønkål
2 1/2 dl fløde
1 spsk fiskesennep
1 håndfuld persille
1 økologisk citron
50 g revet ost
4 æg, kogte
400 g hvid fisk i grove tern
salt og peber
4 bagekartofler, kogte
1/2 dl olivenolie
Sådan gør du
Hak løg og gulerod fint. Sautér på en pande med lidt olie, læg grønkålen ved i 1 minut. Hæld så fløde, sennep, persille, citronsaft og revet citronskal ved. Kog op og tag fra varmen, tilsæt ost.
Del æggene i kvarte, fordel i et ovnfast fad med fisken. Hæld flødemassen over, drys med rigeligt salt og peber. Mos kartoflerne med olivenolie, salt og peber. Smør ud over det hele og bag gylden i ovnen ved 225 grader.