En hurtig æggekage fra Syden


  • Æggekage Fra Syden
Forfatter: Nikolaj Kirk / Det Danske Fjerkræraad

Antal personer: 2

Bedøm:  ( bedømmelser)

Sværhedsgrad:

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

1 lille løg

1 rød peberfrugt

4 store champignoner

2 spsk olie

2 tomater

Salt og peber

Lidt Tabasco

Lidt Worcestershire sauce

5 æg

1 dl fløde

Sådan gør du

I en "marmite" (et glaseret ildfast fad) eller på en pande sauteres hakket løg, hakket peberfrugt og champignon i olien. Når det er blødt, tilsættes hakket tomat uden kerner, salt og peber, Tabasco og Worcestershire sauce. Æggene piskes sammen med fløde og hældes på. Sættes i ovnen ved 175 grader og tages ud, når massen er blevet fast. Kom æggekagen på fad og læg evt. en tomatsalat på siden.