En hurtig æggekage fra Syden
Forfatter:
Nikolaj Kirk / Det Danske Fjerkræraad
Antal personer: 2
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Antal personer: 2
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Du skal bruge
1 lille løg
1 rød peberfrugt
4 store champignoner
2 spsk olie
2 tomater
Salt og peber
Lidt Tabasco
Lidt Worcestershire sauce
5 æg
1 dl fløde
Sådan gør du
I en "marmite" (et glaseret ildfast fad) eller på en pande sauteres hakket løg, hakket peberfrugt og champignon i olien. Når det er blødt, tilsættes hakket tomat uden kerner, salt og peber, Tabasco og Worcestershire sauce. Æggene piskes sammen med fløde og hældes på. Sættes i ovnen ved 175 grader og tages ud, når massen er blevet fast. Kom æggekagen på fad og læg evt. en tomatsalat på siden.