Dronninge omelet

2 stk


  • Prinsesseomelet
Forfatter: økoægget

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Æggemasse

4 økologiske æg

salt og peber

25 g mozzarellaost, revet

smør til stegning

 

Pynt

2 skiver seranoskinke

agurk

cherrytomater

purløg

Sådan gør du

  1. Pisk æggene sammen med salt og peber
  2. Varm en lille pande med slip-let belægning
  3. Tilsæt smørret og kom halvdelen af æggemassen på
  4. Når det meste af æggemassen er stivnet, drysses mozzarellaosten på og den foldes sammen over den smeltede ost
  5. Tag omeletten af panden og lad den trække et par min., mens du laver endnu en omelet af den sidste æggemasse
  6. Skær seranoskiverne i takker som en krone, og rist dem på en varm pande til de er sprøde
  7. Læg seranoskinke som en krone og giv omeletten øjne, mund og næse med agurk og tomat
  8. Spis evt. grøntsagsstave til