Chinatown-omelet
Forfatter:
Nikolaj Kirk / Det Danske Fjerkræraad
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Du skal bruge
12 æg
1/2 liter mælk
1 dl kogte ris
1 løg, groftrevet
1 fed hvidløg, fintrevet
Salt og peber
Smør til stegning
Topping
4 forårsløg, fintsnittede
1 rødløg, skåret i ringe
1 spsk soja
1 spsk madolie
1 tsk jordnøddeolie
Sådan gør du
Pisk æg og mælk sammen og tilsæt ris, løg, hvidløg, salt og peber. Hæld blandingen på en pande med smør og steg 4-5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Bland alle ingredienserne til topping sammen. Skær omeletten ud i fire stykker, læg dem på hver sin tallerken og fordel toppingen ud over.
Tip
Udskift evt. risene med kogte linser, bønner eller lignende.
En omelet er 100 procent sikker, hvis den bliver stegt under et låg i 2 minutter.