Æg i skål med æbler og flødeost


  • Aeg I Skaal
Forfatter: Nikolaj Kirk / Det Danske Fjerkræraad

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Sværhedsgrad:

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

1 stort æble

1 stor håndfuld skrællede jordskokker

1 spsk hakket salvie

1 strøget spsk mel

salt og peber

50 g flødeost

3 æg

smør til smøring

Sådan gør du

Hak æbler og jordskokker i grove stykker, vend med salvie, mel, salt og peber. Smelt osten over svag varme i en kasserolle, tag fra varmen og rør æggene i. Kom æble/jordskokkeblandingen i smurte portionsforme og hæld æggemassen over. Det behøver ikke at dække.

Bag ved 180 grader i cirka 20 minutter. Tag ud og spis.

P.S. Retten kan spises til et stykke stegt kylling, kalvekød eller andet.