Æg i skål med æbler og flødeost
Forfatter:
Nikolaj Kirk / Det Danske Fjerkræraad
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Sværhedsgrad:
Udskriv opskrift
Du skal bruge
1 stort æble
1 stor håndfuld skrællede jordskokker
1 spsk hakket salvie
1 strøget spsk mel
salt og peber
50 g flødeost
3 æg
smør til smøring
Sådan gør du
Hak æbler og jordskokker i grove stykker, vend med salvie, mel, salt og peber. Smelt osten over svag varme i en kasserolle, tag fra varmen og rør æggene i. Kom æble/jordskokkeblandingen i smurte portionsforme og hæld æggemassen over. Det behøver ikke at dække.
Bag ved 180 grader i cirka 20 minutter. Tag ud og spis.
P.S. Retten kan spises til et stykke stegt kylling, kalvekød eller andet.