Pandekage af æg
med skinke, ost, lidt tomat og friske krydderurter
Du skal bruge
8 økologiske æg
vindruekerneolie
salt og peber
4 skiver kogt skinke eller parmaskinke
100 g revet mozzarella eller emmentaler
8 små tomater
evt. 1 dl blandede, friske krydderurter
evt. 1 spsk ingefær
4 skiver groft toastbrød
Sådan gør du
Slå æggene ud i en tallerken og hæld ¼ op i en brandvarm pande med lidt vindruekerneolie. Rør forsigtigt rundt, kun lige så hvider og blommer løber sammen. Krydr med salt og peber og lad det sætte sig. Det tager et par minutter. Vend den tynde æggepandekage en gang. Gentag processen 3 gange, så du i alt får 4 æggepandekager.
Læg pandekagerne over på et skærebræt, og tilføj skinke, ost, tomat i både samt evt. grofthakkede, friske urter og friskskåret ingefær. Anret dem på en tallerken. Det er hurtigt og nemt og smager smukt sammen med groft toastbrød. Kan også rulles i bagepapir som grab & go.