Du skal bruge
1,2 l kyllingesuppe (færdig- eller hjemmelavet)
1 pk fuldkornsnudler
1 bdt frisk koriander
3 forårsløg
2 spsk frisk ingefær
4 friske æggeblommer
5 g Thai Lemon
10 g chilisalt
2 limefrugter, saft
Sådan gør du
Varm suppen til den koger. Sørg for, at den ikke er for kraftig.
Kog nudlerne, vask koriander, og rens og skær forårsløg i supertynde stykker. Skær ingefæren ud, og hak det fint. Læg det hele i en dyb tallerken, og placer en æggeblomme forsigtigt med en ske allerøverst. Krydr med Thai Lemon og chilisalt.
Hæld den kogende suppe på, og lad det stå i tre minutter. Pres saften fra limefrugterne ned i suppen lige før serveringen, så bliver den frisk og lidt lækker. Værsgo og spis, som de gør i Østen.