Morgensuppe


  • SART MORGENSUPPE
Forfatter: Claus Holm for HEDEGAARD

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

1,2 l kyllingesuppe (færdig- eller hjemmelavet)

1 pk fuldkornsnudler

1 bdt frisk koriander

3 forårsløg

2 spsk frisk ingefær

4 friske æggeblommer

5 g Thai Lemon

10 g chilisalt

2 limefrugter, saft

Sådan gør du

Varm suppen til den koger. Sørg for, at den ikke er for kraftig.

Kog nudlerne, vask koriander, og rens og skær forårsløg i supertynde stykker. Skær ingefæren ud, og hak det fint. Læg det hele i en dyb tallerken, og placer en æggeblomme forsigtigt med en ske allerøverst. Krydr med Thai Lemon og chilisalt.

Hæld den kogende suppe på, og lad det stå i tre minutter. Pres saften fra limefrugterne ned i suppen lige før serveringen, så bliver den frisk og lidt lækker. Værsgo og spis, som de gør i Østen.