Morgenmadstoast

med æg, spinat med muskatnød og reven ost


  • Morgenmadstoast
Forfatter: Claus Holm

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

150 g frossen spinat

lidt olie

salt og peber

muskatnød

1 lime

4 skiver groft toastbrød

100 g mozzarella eller cheddar

4 store økologiske æg

evt. tabascosauce

Sådan gør du

Vend spinat i en gryde med lidt olie, og krydr med salt og peber samt lidt reven muskatnød. Pres limesaft over.

Rist de fire stykker toast, og læg spinaten på. Riv osten og drys den over. Sæt spinattoast i ovnen i 4 minutter v/ 200 °C til osten er smeltet. Kog æggene i cirka 4-5 minutter, og pil dem. Placer æggene oven på toast, når de tages ud af ovnen, og prik gerne hul i æggene, så de flyder udover. En god måde at starte dagen på – og kan du tåle det, så dryp med lidt tabasco.