Torskefilet

med sennepssauce


  • Torsk Med Sennepssauce 612X612
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

700 g torskefilet

smør


Tilbehør:

kogte kartofler

4 æg

100 g rødbeder

150 g bacon i tern

1 dl hakke persille

1 dl revet peberrod

Sennepssauce:

1 karolines grundsauce

2 spsk grov sennep

1 spsk citronsaft

salt

peber

Sådan gør du

Kog kartoflerne i cirka 20 minutter. Læg torskefileterne i et smurt ildfast fad med skindsiden op. Smør et stykke bagepapir og læg det øverst som låg. Ovnbag i cirka 15 minutter til fiskekødet er fast og hvidt.

Kog æggene i cirka 8 minutter, pil dem og hak i tern. Hak rødbederne groft. Steg bacon og læg på fedtsugende papir. Skyl og hak persillen og riv peberroden groft.

Varm grundsaucen op og smag til med saft fra fisken, grov sennep, lidt citronsaft, salt og peber.

Servering:
Anret torsken på et fad med lidt sauce henover. Anret tilbehøret i små skåle.