Du skal bruge
700 g torskefilet
smør
Tilbehør:
kogte kartofler
4 æg
100 g rødbeder
150 g bacon i tern
1 dl hakke persille
1 dl revet peberrod
Sennepssauce:
1 karolines grundsauce
2 spsk grov sennep
1 spsk citronsaft
salt
peber
Sådan gør du
Kog kartoflerne i cirka 20 minutter. Læg torskefileterne i et smurt ildfast fad med skindsiden op. Smør et stykke bagepapir og læg det øverst som låg. Ovnbag i cirka 15 minutter til fiskekødet er fast og hvidt.
Kog æggene i cirka 8 minutter, pil dem og hak i tern. Hak rødbederne groft. Steg bacon og læg på fedtsugende papir. Skyl og hak persillen og riv peberroden groft.
Varm grundsaucen op og smag til med saft fra fisken, grov sennep, lidt citronsaft, salt og peber.
Servering:
Anret torsken på et fad med lidt sauce henover. Anret tilbehøret i små skåle.