Du skal bruge
10 tomater
1 løg
1 fed hvidløg
1 bdt basilikum
1 gulerod
1 rød peber
lidt olivenolie til stegning
2 laurbærblade 1 l vand
1 spsk tomatsalt
1 spsk karrysalt
peber
4 æg
1 dl blandede friske og hakkede urter
Dej til snobrød:
30 g gær
1/2 l vand
1 spsk salt
1 spsk sukker
250 g hvedemel
250 g fuldkornsmel
4 lakridsrødder
1 æg til pensling
1 tsk Blue Ocean Liquorice
Sådan gør du
Del tomaterne i både. Pil og hak løg og hvidløg fint. Hak basilikum fint. Skræl og hak guleroden. Skær rød peber i tern. Rist alle grøntsager af i en gryde i olie, uden at de tager farve. Tilsæt laurbærblade og en liter vand, og lad det simre nogen tid, til vandet er kogt ind til det halve.
Blend blandingen med en stavblender. Smag suppen til med salt og peber, og lad det koge yderligere ind.
Kog æggene smilende. Pil dem, og del dem på tværs, så de ligner små tønder. Krydr æggene med salt, og sæt dem på friske krydderurter.
Lav snobrød af din yndlingsdej eller blend gær med vand, salt og sukker. Bland hurtigt melet i, og lad blandingen hæve i 30 minutter. Rul dejen ud i pølser, og sno dem om lakridsrødderne, pensl med æg og drys med Blue Ocean Liquorice. Bag dejpindene i 12 minutter ved 225 °C. Så er der snobrød i stuen.
Læg æggene i suppen med urter på toppen, og server de dejlige snobrød til.