Pastasalat

med æg, laks og rejer


  • Pastasalat Med Ægweb
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

250 g pasta penne

4 æg

100 g røget laks

100 g rejer

10 friske grønne asparges

2 tomater


Dressing:

2½ dl creme fraiche 18 %

3 spsk ketchup

lidt citronsaft

lidt tabasco sauce

salt

peber


Pynt:

frisk dild

Sådan gør du

Kog pastaen i letsaltet vand og afkøl i en si. Kog æggene i cirka 8 minutter, afkøl og skær i kvarte. Skær tomaterne i både. Skær asparges i mundrette stykker. Skær laksen i små strimler.

Bland pasta, røget laks, rejer, æg, tomater og asparges i en salatskål.

Dressing:
Rør creme fraiche sammen med citronsaft, ketchup, paprika, tabasco, salt og peber.

Servering:
Hæld dressingen over pastasalaten og pynt med dild.