Oksepandekager


  • Oksepandekage
Forfatter: Økoægget

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Pandekager

2 økologiske æg

1 dl mælk

50 g fuldkornsmel

50 g mel

½ tsk salt

smør til stegning

 

Fyld

4 små oksebøffer evt. af mørbrad

150 g østershatte

1 fed hvidløg

salt og peber

200 g spinat

½ ds madagaskarpeber

balsamico

 

Pynt

timian

basilikum

 

Sådan gør du

Pisk æggeblommer og mælk med mel og salt. Pisk hviderne næsten stive og vend dem i dejen.

Kom dejen på en pande med en spiseske og bag pandekagerne på begge sider til de er gyldne.

Brun oksebøfferne og steg dem færdig ved svag varme.

Sautér østershatte med hvidløg, salt og peber. Når østershattene er møre vendes spinaten i.

Anret bøffer, madagaskarpeber og nedkogt balsamico på pandekagerne.

Pynt med timian og basilikum.