Du skal bruge
4 minutsteak
1 iceberg
120 gram peanuts
1 agurk
250 gram champignon
250 gram bønnespirer
1½ dl soja
4 Livskraft æg, stegt i små pander til spejlæg
Olie til stegning
Sådan gør du
Minutsteak
Champignoner skylles og skæres i kvarte. Steg kødet på en meget varm pande med lidt olivenolie. Når kødet er stegt, tilsætter du champignoner. Tilsæt herefter soja og til sidst bønnespirerne, sluk for varmen og vend rundt. Smag til med salt og peber. Anbring et spejlæg på kødet og på toppen champignoner og spirer samt lidt friske urter. Du kan også lægge lidt rå blomkål og give retten lidt sprødhed.
Salaten
Salaten deles groft med dine hænder, skylles og kommes i en skål. Drys peanuts ud over salaten. Skræl og flæk agurken, skær i chunky stykker og kom dem i salaten. Værsgo!