Minutsteak med bønnespirer


  • Livskraft Slide7
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

4 minutsteak

1 iceberg

120 gram peanuts

1 agurk

250 gram champignon

250 gram bønnespirer

1½ dl soja

4 Livskraft æg, stegt i små pander til spejlæg

Olie til stegning

Sådan gør du

Minutsteak

Champignoner skylles og skæres i kvarte. Steg kødet på en meget varm pande med lidt olivenolie. Når kødet er stegt, tilsætter du champignoner. Tilsæt herefter soja og til sidst bønnespirerne, sluk for varmen og vend rundt. Smag til med salt og peber. Anbring et spejlæg på kødet og på toppen champignoner og spirer samt lidt friske urter. Du kan også lægge lidt rå blomkål og give retten lidt sprødhed.

Salaten

Salaten deles groft med dine hænder, skylles og kommes i en skål. Drys peanuts ud over salaten. Skræl og flæk agurken, skær i chunky stykker og kom dem i salaten. Værsgo!