Middagspandekager

med kylling - 8 stk


  • Middagspandekager Kylling
Forfatter: Økoægget

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Pandekager

2 økologiske æg

2 dl kærnemælk

1 spsk olie

50 g fuldkornsspeltmel

50 g hvedemel

½ tsk salt

olie til stegning

 

Fyld

3 peberfrugter, i blandede farver

2 kyllingebryster

¼ rød chili, hakket

2 tsk ingefær, revet

1 bt koriander, hakket

salt og peber

2 spsk mangochutney

 

Tilbehør

2 dl syrnet fløde 9%

evt. grøn salat

Sådan gør du

Pisk æg og halvdelen af kærnemælken sammen med de øvrige ingredienser. Tilsæt den sidste kærnemælk til konsistensen er cremet og lad dejen trække lidt. Bag pandekagerne gyldne på en slip-let pande i lidt olie.

Sautér peberfrugterne ved moderat varme et par min. til de er halv møre.

Skær kyllingebrysterne i skiver på ca. ½ cm, og sautér dem med til de er gennemtilberedte. Tilsæt de øvrige ingredienser. Fordel fyldet på pandekagerne, fold dem sammen, smør mangochutney over og gratiner dem i en ovn med grill i ca. 2 min., til de bliver gyldne.

Servér pandekagerne med syrnet fløde og evt. en grøn salat.