Middagspandekager
med kylling - 8 stk
Du skal bruge
Pandekager
2 økologiske æg
2 dl kærnemælk
1 spsk olie
50 g fuldkornsspeltmel
50 g hvedemel
½ tsk salt
olie til stegning
Fyld
3 peberfrugter, i blandede farver
2 kyllingebryster
¼ rød chili, hakket
2 tsk ingefær, revet
1 bt koriander, hakket
salt og peber
2 spsk mangochutney
Tilbehør
2 dl syrnet fløde 9%
evt. grøn salat
Sådan gør du
Pisk æg og halvdelen af kærnemælken sammen med de øvrige ingredienser. Tilsæt den sidste kærnemælk til konsistensen er cremet og lad dejen trække lidt. Bag pandekagerne gyldne på en slip-let pande i lidt olie.
Sautér peberfrugterne ved moderat varme et par min. til de er halv møre.
Skær kyllingebrysterne i skiver på ca. ½ cm, og sautér dem med til de er gennemtilberedte. Tilsæt de øvrige ingredienser. Fordel fyldet på pandekagerne, fold dem sammen, smør mangochutney over og gratiner dem i en ovn med grill i ca. 2 min., til de bliver gyldne.
Servér pandekagerne med syrnet fløde og evt. en grøn salat.