Lammechops med knuste kartofler


  • GRILLET LAM
Forfatter: Claus Holm for HEDEGAARD

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

200 g nye kartofler (evt. de blå)

1 spsk røget paprika

2 spsk hasselnødder

30 g smør

4 æg

1 tsk frisk salvie

1 tsk frisk basilikum

1 tsk frisk persille

4 lammechops

1 spsk tomatsalt

Sådan gør du

Vask og kog kartoflerne i 12 minutter. Mos dem herefter en gaffel, og krydr med paprika. Tilsæt nødder og smeltet, brændt smør, og hæld det hele op i en skål. Lav spejlæg, og læg dem oven på.

Anret med friske krydderurter på toppen. Ja tak, vi elsker friske krydderurter!

Grillsteg lammekoteletterne, tre minutter på hver side. Krydr med tomatsalt, og server dem til kartoflerne.