Laksepandekager

8 stk


  • Laksepandekage
Forfatter: Økoægget

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Pandekager

2 økologiske æg

2 dl mælk

1 spsk olie

50 g fuldkornsspeltmel

50 g hvedemel

½ tsk salt

½ ds majs

olie til stegning

 

Fyld

1 stk. romainesalat (eller anden stor sprød salat)

8 skiver røget laks

200 g rejer

2 stængler bladselleri i skiver

200 g ananas, i tern

1 avocado, i tern

1 lime, saft

1 tsk ingefær, revet

½ mild rød chili, hakket

2 kviste mynte, hakket

salt og peber

1 dl kokosmel, ristet

2 dl syrnet fløde 9%

Sådan gør du

Pisk æg og halvdelen af mælken sammen med de øvrige ingredienser. Tilsæt den sidste mælk til konsistensen er cremet og lad dejen trække lidt. Bag pandekagerne gyldne på en slip-let pande i lidt olie.

Skær salaten i mindre stykker og vend det sammen med de øvrige ingredienser.

Fold pandekagerne om fyldet og servér med ristet kokosmel og syrnet fløde.