Du skal bruge
lidt salt
1 spsk olivenolie
1 bk frisk pasta (evt. med spinat)
1 rødløg
250 g champignoner
4 små frække chorizoer
2 æg
1/2 bdt timian
5 blommetomater
1 citron, saft og skal
2 spsk pastasalt
1 tsk Blue Ocean Liquorice
Sådan gør du
Smæk en gryde på komfuret, hæld vand, lidt salt og olivenolie i og fyr op. Læg pasta i, når vandet koger. Kog den i 3-5 minutter, og hæld vandet fra.
Pil rødløg, og skær dem i både. Skær bunden af svampene, del dem i kvarte og skyl. Skær pølserne i stykker. Rist pølserne sammen med løg og champignoner på en pande i et par minutter.
Pisk æggene. Vend pasta og æggemassen i pølseblandingen. Lad det snurre på panden i et par minutter.
Vask og pluk timian, og skær tomaterne i halve. Tilsæt tomater, timian og citronsaft og -skal til blandingen på panden. Smag til med pastasalt og Blue Ocean Liquorice.