Frisk pasta


  • FRISK PASTA CHORIZO
Forfatter: Claus Holm for HEDEGAARD

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

lidt salt

1 spsk olivenolie

1 bk frisk pasta (evt. med spinat)

1 rødløg

250 g champignoner

4 små frække chorizoer

2 æg

1/2 bdt timian

5 blommetomater

1 citron, saft og skal

2 spsk pastasalt

1 tsk Blue Ocean Liquorice

Sådan gør du

Smæk en gryde på komfuret, hæld vand, lidt salt og olivenolie i og fyr op. Læg pasta i, når vandet koger. Kog den i 3-5 minutter, og hæld vandet fra.

Pil rødløg, og skær dem i både. Skær bunden af svampene, del dem i kvarte og skyl. Skær pølserne i stykker. Rist pølserne sammen med løg og champignoner på en pande i et par minutter.

Pisk æggene. Vend pasta og æggemassen i pølseblandingen. Lad det snurre på panden i et par minutter.

Vask og pluk timian, og skær tomaterne i halve. Tilsæt tomater, timian og citronsaft og -skal til blandingen på panden. Smag til med pastasalt og Blue Ocean Liquorice.