Flødestuvet spinat
med pocherede æg, løvstikke og citronskal
Du skal bruge
4 friske æg
½ dl eddike
1 l vand
Flødestuvet spinat:
500 g spinat
½ l fløde
salt
2-3 spsk Oystersauce
Tilbehør:
1 pk butterdejsplade
Sådan gør du
Tilsæt vand og eddike i en gryde og bring det til kogepunktet. Hold temperaturen på kogepunktet, væsken må ikke boble. Udslå æggene et ad gangen i en kop og sænk ned i det kogende vand. Pocher æggene i cirka 3 minutter og tag op med en hulske.
Flødestuvet spinat:
Varm fløde og spinat langsomt op i gryde eller grydepande, det skal lige op og koge. Tilsæt salt og Oystersauce efter smag og lad spinatblandingen småsimre i cirka 20 minutter.
Tilbehør:
Skær butterdejen ud i trekanter og bag. Følg anvisningen på pakken. Er de bagt i forvejen, skal de blot lige varmes i ovnen.
Servering:
Anret flødestuvet spinat på tallerkner og placér et pocheret æg ovenpå. Servér butterdejstrekanter til.