Carbonara pandekager

æggeblomme & ost - 8 stk


  • Carabonara Pandekager
Forfatter: Økoægget

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Pandekager

2 økologiske æg

2 dl kærnemælk

1 spsk olie

50 g fuldkornsspeltmel

50 g hvedemel

½ tsk salt

olie til stegning

 

Fyld

Timianfløde

1 pk bacon/parmaskinke,

i strimler

1½ dl fløde 9%

2 økologiske

æggeblommer

citron, saft

timian

krydderurter, hakkede

salt og peber

Sådan gør du

Pisk æg og halvdelen af kærnemælken sammen med de øvrige ingredienser. Tilsæt den sidste kærnemælk til konsistensen er cremet og lad dejen trække lidt. Bag dejen gylden på en slip-let pande i lidt olie.

Rist bacon/parmaskinke på en varm pande. Tilsæt fløde og kog ind til en cremet konsistens.

Tilsæt æggeblomme, citronsaft og timian.

Servér pandekagerne med bacon, timianfløde og lidt ekstra krydderurter